ADANA / ÇUKUROVA - Emine Nabi Menemencioğlu Anadolu Lisesi

Nis

Adana ili  itfaiye  destek ve eğitim şube müdürlüğü görevlileri tarafından okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimize yangın hakkında bilgi verilip tatbikat yapılmıştır.

Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor;

Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

12.sınıf sayısal öğrencilerimizle Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesini ziyaret ettik. Havacılık ve Uzay bilimleri fakültesi, Bilgisayar ve Bilişim fakültesi ile mühendislik fakültesi hakkında detaylı bilgi aldık.

Mrt

Okulumuz gezi kulübü organizesinde, spor kulübü öğrencileri Çukurova Üniversitesi spor bilimleri fakültesini ziyaret etti.

Şbt

Okulumuz Çevre Kulübü ve Gezi Tanıtım Kulübü öğrencileri Hayvan Barınağını ziyaret etti.

Şbt

Yüreğir belediyesi sosyal ve kültür işler müdürlüğünde görevli Uzman Diyetisyen Yaren Ceyhanlı tarafından öğrencilerimize “okul dönemi sağlıklı beslenme nasıl olmalı?” konulu seminer verilmiştir.

Ock

Okulumuz 9-C sınıfı rehber öğretmenleri gözetiminde Çukurova üniversitesi Makine Mühendisliği Fakültesi ve Hukuk Fakültesini gezdiler.