ADANA / ÇUKUROVA - Emine Nabi Menemencioğlu Anadolu Lisesi

"Culturefest 2021" E-Twinning Projesi

"Culturefest 2021"  E-Twinning Projesi

"Culturefest 2021"  e-Twinning Projesi okulumuz İngilizce Öğretmeni Ülkü OLCAY ve 10. Sınıf öğrencileri ile 6 ortakla 2021 yılında gerçekleştirildi. Proje ile öğrenciler, festival ve geleneklerdeki çeşitliliğe odaklanacaklar. Farklı bölgelerden farklı festival gelenekleri hakkında bilgi sahibi olacaklardır. İçeriği ve uygulamayı anlayarak, diğer kültürleri de keşfedeceklerdir. Günlük yaşamlarına katkı olarak, başkalarıyla etkileşime geçebilecek ve İngilizce iletişimini geliştirme fırsatı bulacaklardır. Web2.0 araçlarını kullanabileceklerdir.

AMAÇLARI

Projenin amacı, öğrencilerin festivaller ve gelenekler ışığında farklı kültürleri keşfetmelerini sağlamaktır. Aynı zamanda, öğrenciler diğer öğrencilerle etkileşime girmeye teşvik edilebilecektir. Bunu yaparak, bazı İngilizce dil becerilerinde ustalaşabilecekler. Web2.0 araçlarını öğrenebilecekler.

Bu projenin sonunda öğrenciler
- Diğer bölge ve kültürlerden gelen festival ve geleneklerden haberdar olabilir
- Yeni arkadaşlarla etkileşime girebilir
- İngilizce dilini aktif olarak kullanabilir
- Kendi festivallerini ve geleneklerini yaratabilirler.

Bu projemiz ile kalite etiketi de alınmıştır.

Yayın: 16.05.2022 - Güncelleme: 16.05.2022 10:06 - Görüntülenme: 230